Какво прави APL Go продуктите елитни!

Повече за технологията Acumullit SA:

Съвременен метод за извличане: Екстракцията се извършва чрез високочестотна пулсация, което дава възможност за изолиране на наночастиците от активните компоненти на билките, без целулоза и вещества причиняващи алергии.

Метод на капсулиране: По време на извличането буквално се обвиват тези изолирани частици по такъв начин, че да се образува наноконтейнер, съдържащ набор от изолирани вещества.

Начин на доставка: Този контейнер има отрицателен заряд, който умишлено, според законите на физиката и поради уникалната технология Acumullit SA, се втурва към патологично променени клетки, чиито мембрани и субклетъчни структури са положително заредени, включително ядрата.

Начин на употреба:Продуктът е направен под формата на драже (таблетки), което веднага се абсорбира под езика, благодарение на огромната капилярна система, заобикаляйки стомашно-чревния тракт и се пренася от кръвта при скорост от 150 m/s през тялото, взаимодействаща с увредените клетки. Поради това коефициентът на асимилация на активните компоненти от клетките се увеличава и води до високата степен на ефективност.

Подходящи за всички възрастови групи:Подходящ е за всички възрастови групи, като се започне с кърмачета, може да се разтварят във вода или да се поставят под езика.

Ефективност на APL Go дражетата

 • пречистване и възстановяване на черния дроб
 • почистване на кръв (антиалергично)
 • сърдечносъдова система
 • стомашно-чревния тракт
 • мускулно-скелетната система
 • корекция на женското и мъжкото генитално здраве
 • антидиабетик
 • намаляване на висцералната мазнина
 • обезболяващи за всички видове болки
 • осигуряване на пълноценно хранене за клетките (пълен набор от аминокиселини, минерали и микроелементи и витамини)
 • поляризация на клетките, за да ги възстановят до здравословно състояние
 • облекчаване на стреса (действа върху подкортекса, премахвайки емоционалния стрес)
 • производство на енергия (всички витамини от група В + коензим Q10)

Още за дражетата APL Go

Таблетките APL Go са сладки билкови бонбони, които всеки харесва, включително децата! Без таблетки, капсули, сиропи, неефективни спрейове и кремове, само вкусни бонбони на плодова и растителна основа, пълни с полезни вещества. APL направи пробив в областта на здравословното хранене, което прави продуктите му невероятно вкусни, много удобни и изключително ефективни.

Абсолютно съвместими с всички останали методи на лечение.
Подходящ за употреба от ранна детска възраст, разтваря се и капе под езика.
Подходящ за бременни и кърмещи жени.
Без противопоказания, без ограничения, без предозиране, абсолютно безопасно, бързо, вкусно и най-важното, ефективно!

Защо да вземете нов, авангарден продукт?

Защото е по-напреднал от добавките. Това е високотехнологичен, 100% натурален хранителен продукт, без никакви противопоказания или възрастови ограничения.

Много хора приемат добавки в продължение на месеци или дори години, без да виждат видими резултати, но все пак вярват, че носят здраве и дълголетие. Всичко, което трябва да направите, е да разтворите вкусните бонбони под езика си.

Благодарение на невероятното благотворно влияние върху целия организъм, APL дражетата завладяват все повече страни по света.

Това е храна от четвърто поколение нано технология – ХРАНА НА БЪДЕЩЕТО.

Технологията позволява да се увеличи процентът на биологично активни вещества в сравнение с конвенционалните методи за извличане, както и да се гарантира пълно запазване на всички компоненти и тяхното извличане на много високо ниво (около 90%) от първоначалното съдържание в естествените суровини. 

Правилното извличане на съставки от растителни материали (без термична обработка, без окисляване) гарантира добрия резултат. Йонната технология на натрупване в дражета ви позволява да пренасяте активните вещества директно в проблемната зона. Този ефект се постига чрез привличане на отрицателни йони от уникален продукт към положително заредените мембрани на болните клетки. 

Натуралните дражета на компанията APL напълно отговарят на изискванията на международния стандарт GMP, притежават всички необходими сертификати и декларация за съответствие. 

Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.